Læs

Sygehusbyen Slagelse står snart færdigt

Sygehusbyen Slagelse står snart færdigt

Den 31. januar overdrages det sidste af det nye samlede Akutsygehus Slagelse til Region Sjælland. Det bliver fejret med en stor forårsindvielse. Det skriver VD Online.

I 2018 skal hele Sygehusbyen Slagelse stå færdigt, og der skal samtidig flyttes ind og forberedes til patienter, der vil komme ind i løbet af året. Sådan beretter sygehusdirektør Vagn Bach til Søndagsavisen & VD Online.

Det sidste nye byggeri i Slagelse indeholder blandt andet fødeafdeling og børneafdeling, og skal altså planmæssigt stå færdigt den 31. januar.

Indvielse af hele sygehuset

Sygehusdirektøren kan også meddele, at der skal sættes kryds i kalenderen den 17. april. Her vil en stor, samlet indvielse af hele Akutsygehuset løbe af stablen – og det bliver tilsyneladende med prominente deltagere.

Herunder regionrådsformand Heino Knudsen og Slagelses nye borgmester John Dyrby Paulsen – og tidligere regionrådsformænd og borgmestre fra Slagelse Kommune.

Mere ro og stabilitet

Det store sygehuspersonale har været ude i mange års store omflytninger og forandringer, og må efterhåndes længes efter mere ro. Det sker altså, når storbyggeriet når sin ende og bliver taget i brug i løbet af året.

Vi ved, at det alt ialt har taget en del på såvel personale som patienter med de senere års mange omflytninger og ændringer, så mange håber nu på – og ser frem til – mere ro og stabilitet fremover, siger sygehusdirektøren.

 

Foto: Region Sjælland
Kilde: VD Online


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG