Futsal-landsholdet til Slagelse

I den kommende weekend vil det danske futsal-herrelandhold være at finde i Antvorskovhallen. Her møder de Tyrkiet i to venskabskampe.

Den særlige form for indendørs fodbold spilles på baner, der er på størrelse med håndboldbaner og med en speciel bold. Der spilles 2 x 20 minutter.

Venskabskampene bliver spillet i Slagelse som følge af sidste års velfærdsalliance mellem kommunen og Dansk Boldspil Union. Formålet et er at styrke foreningslivet og sikre sportsoplevelser til borgerne.

16 spillere er udtaget til kampene i Slagelse. Målmand Christian Haberecht spiller for anden gang landskamp i de rød-hvide farver, og håber især, at der kommer en del tilskuere.

Tilskuerne er en stor del af det. Det betyder enormt meget, at der er nogen, der laver lidt larm. Det gør, at man kan løbe den ekstra meter eller i mit tilfælde satse hver en kropsdel i duellerne, lyder det fra Haberecht, der lover hurtigt spil og intensitet.

Vil du støtte Christian og de øvrige 15 danske spillere, kan du se lørdagens kamp klokken 14 og søndagens kamp klokken 12. For begge kampe gælder, at der er gratis adgang.

Live fra sofaen

Kan du ikke komme? Bare rolig!

Du kan se søndagskampen live fra sofaen på: www.dbutv.dk/live/20919853

Læs mere om futsal på DGIs hjemmeside: www.dgi.dk/fodbold/futsal

 

Kilde: SN.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG