Weekendens nyhedsoverblik

Har du ikke haft tid til at læse nyhederne fra Slagelse og omegn i løbet af weekenden, så får du her et overblik over weekendens nyheder.

Vidner eftersøges til røveri ved Shell

Lørdag omkring klokken 18 blev en 19-årig kvinde fra Dianalund-området frarøvet sit dankort og kontanter, og fik samtidig slag, da hun holdt parkeret ved Shell på Bjergbygade i Slagelse. Det skriver sn.dk.

Der var angiveligt fem gerningsmænd involveret, hvoraf to beskrives som “store typer med hættetrøje” og resten var iført store jakker med pelskrave. De kørte efterfølgende afsted i en sort bil.

Vidner til episoden kan kontakte politiet over telefon 114.

Livløs kvinde fundet ved Korsør Station er erklæret død

Omkring klokken 15.00 i fredags fik politiet en anmeldelse om fundet af en livløs kvinde ved en grussti tæt på Korsør Station.

Den livløse kvinde blev kørt til Slagelse Sygehus, hvor hun blev erklæret død ved ankomsten.

Danmark ryger ned i B-gruppen

EM i Indehockey gik ikke som ønsket for det danske herrelandshold, der i weekenden var til EM i Antwerpen i Belgien. Det skriver sn.dk.

Det danske landshold, der mønstrede hele seks spillere fra Slagelse og en enkelt fra Sørbymagle tabte alle tre kampe i den indledende pulje. Resultaterne lød på 3-9 til Polen, 1-9 til Tjekkiet og 1-7 til storfavoritterne fra Tyskland.

I de afgørende nedrykningskampe måtte Danmark således også se sig slået af både Schweiz (3-6) og Rusland (5-2).

Det danske landshold sluttede derfor på ottendepladsen i Antwerpen og rykker ned i B-gruppen.

30.000 kroner til Korsør Kontraktbridgeklub

I anledning af Korsør Kontraktbridgeklubs 73 års fødselsdag modtager klubben 29.200 kroner i støtte fra Velux Fonden.

Formålet med støtten er at tilskynde og opmuntre ældre mennesker til at gøre en aktiv indsats, og i bridgeklubben er der da også stadig godt gang i den. Der bliver både spillet kort mandag og tirsdag aften med op imod 64 spillere.

Pengene er allerede afsat til indkøb af en computer og nye bridgemates, der er elektroniske apparater, hvor point i bridgespillet trykkes ind og automatisk tælles op.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG