Læs

Matadordag: Bliv skuespiller for en dag

Matadordag: Bliv skuespiller for en dag

I Skælskør gentages sidste års succes, når karaktererne fra Matador indtager byens centrum den 11. august i år.

Ingen af Matadordagens bagmænd havde turdet håbe på, at det blev så stor en succes, som det faktisk gjorde. Så derfor vender Matadordagen tilbage.

Temaet for dette års Matadordag bliver ‘En kunstner kommer til byen’. Dagen vil derfor være stærkt inspireret af afsnittene, hvor kunstmaleren Ernst Nyborg kommer til og er i Korsbæk.

Den garvede Matadorseer vil derfor vide, at det primært er med fokus på afsnit 8, 9 og 10 i serien.

Det bliver samtidig ikke hvem som helst, der indtager rollen som Ernst Nyborg. Den nuværende, lokale kunstner Per Hillo har sagt ja til at være Nyborg for en dag.

Har du en skuespiller i maven?

Således er rollen som Ernst Nyborg besat, men der søges en del andre frivillige skuespillere, som har lyst til at portrættere de folkekære karakterer fra successerien fra slut 1970’erne og start 1980’erne.


Roller, der skal besættes

Voksne

Gitte Grå
Jørgen Varnæs
Kresten Skjern
Ingeborg Skjern
Mads Skjern
Holger
Elisabeth Friis
Gustav Friis
Baron von Rydtger
Baronesse von Rydtger
Iben Skjold Hansen
Jenny
Agnes Jensen
byrådssekretær Gotfred Lund med fru
Frk. Jørgensen
Gudrun
Herbert Schmidt
Hr. Schwann
Lauritz ‘Røde’ Jensen
Sofus, betjent
Tjener Boldt
Ulla Jacobsen

Børn

Daniel
Ellen
Regitze
Ulrik

Derudover søges der 8-10 mænd, der har mod til at gå gennem byen som nazister, samt frivillige, der vil være borgere i Korsbæk.


Det vigtige er, at man kan blive i sin rolle hele formiddagen og er tro mod historien. Derudover skal man have lyst til at gøre dagen sjov og underholdende for Korsbæks gæster.

Tilmeld dig nu

Der afholdes audition mandag den 22. januar i tidsrummet kl. 16.30 – 21.00 i Sparekassen Sjællands lokaler på Algade 18 i Skælskør. Tilmelding skal ske til mail: korsbaek.skaelskoer@gmail.com senest fredag den 19. januar og umiddelbart vil du modtage besked om, hvordan du skal forberede dig til en eventuel audition. Husk at skrive navn, alder, email adresse, telefonnummer samt hvilken rolle du evt. kunne tænke dig.

 

Foto: ‘Korsbæk kommer til Skælskør’
Kilde: VD Online


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG