Læs

Slagelse: Godt nyt til de lejlighedssøgende

Slagelse: Godt nyt til de lejlighedssøgende

Sidst i år 2018 vil 22-25 lejligheder være indflytningsklar i Korsgade. Det skriver SN.dk.

Til marts sættes der gang i et projekt, der vil indbringe 22 nye lejligheder i centrum af Slagelse. Nærmere bestemt i ejendommen Korsgade 1-5.

Det er det lokale ejendomsselskab Leva Ejendomme A/S med base i Nygade i Slagelse, der står bag projektet.

De har allerede ejet Korsgade 1-5 i et par år. Her har der hidtil været kontorer på 1. og 2. sal, hvor der nu bliver etableret lejligheder. Det kommer til at foregå via en ombygning af kontorerne og dels via etablering af en helt ny etage i hele bygningens længde, så der i alt bliver tre etager over butikkerne i stueplan.

Direktøren for Leva Ejendomme A/S fortæller, at lejlighederne bliver på mellem 70 og 125 kvadratmeter, og kommer til at koste mellem 7000 og 10.000 kroner om måneden. De bliver endvidere indrettet med elevatorer, for at være seniorvenlige.

Vi kan jo se, at der er et behov for lejligheder i byen. Ikke mindst mange i den lidt ældre aldersgruppe kan godt tænke sig at komme ind i centrum, for blandt andet at være tæt på dagligvarebutikkerne og forskellige andre tilbud i byen, siger Rasmus Egede til SN.dk.

Vant til travlhed

Leva Ejendomme A/S går en travl periode i møde, men det er de vant til. Faktisk har selskabet haft byggetilladelse til projektet i omkring et år, men på grund af travlhed med andre projektet – blandt andet indretning af ti nye lejligheder på Schweizerpladsen 8 i Slagelse – har de først mulighed for at gå i gang nu.

Leva Ejendomme A/S har også overtaget ejendommen Korsgade 2-6, hvor der er planer om at indrette tre store lejligheder på over 100 kvadratmeter på 1. salen. 1. salen husede tidligere Nykredit, der dog ikke længere har behov for at leje denne.

De tre lejligheder er der dog ikke søgt om byggetilladelse til at indrette endnu, men processen er igangsat.

Lejlighederne forventes indflytningsklar medio 2018.

 

Kilde: SN.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG