Ny fond overtager Slagelse Musikhus

Fra 1. januar varetages Slagelse Musikhus nu af en erhvervsdrivende fond. Det skriver Slagelse Kommune på deres hjemmeside.

Det bliver den erhvervsdrivende fond “Fonden Slagelse Musikhus”, der fra den 1. januar i år varetager Slagelse Musikhus.

Overdragelsen af Slagelse Musikhus fra Slagelse Kommune til fonden markeres ved et lukket arrangement den 25. januar 2018 i Slagelse Musikhus.

Et kulturelt fyrtårn skal drives

Fra 2018-2020 drifter ”Fonden Slagelse Musikhus” både Slagelse Musikhus og Badeanstalten. Det vedtog byrådet på sit møde i oktober 2017, så derfor venter der en spændende fremtid for både Slagelse Musikhus og de besøgende, når det i stedet bliver den erhvervsdrivende fond, som står ved roret og ikke længere Slagelse Kommune.

Slagelse Musikhus og Badeanstalt vil stadig modtage et kommunalt tilskud, der er øremærket til kulturelle aktiviteter.

Det skriver Slagelse Kommune på www.slagelse.dk.

Fonden er nedsat af erhvervsfolk, og formålet er at drive Slagelse Musikhus og Badeanstalten som et kulturelt fyrtårn, der skal tilbyde borgere og besøgende kulturelle oplevelser.

En spændende tid for musiklivet

Der venter uden tvivl en spændende fremtid for både Musikhusets besøgende og medarbejdere, når den nye fond trækker i arbejdstøjet fra starten af det nye år. Fondens medlemmer har stor indsigt i dels den forretningsmæssige drift og dels de kulturelle tendenser på området, så vi kan sikre borgerne kulturelle oplevelser af høj kvalitet og i forskellige genrer. Så det er på mange måder en spændende tid musiklivet går i vente i Slagelse Kommune, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Stén Knuth (V).

Tættere bånd mellem erhverv og kultur

Den nye fonds bestyrelse består af seks medlemmer, primært fra erhvervslivet, og med Louise Lecanda, advokat hos Advodan Slagelse, som formand.

Louise Lecenda håber, at den brede erhvervsmæssige opbakning til fonden og fra de lokale erhvervsfolk som har stiftet den kan være med til at knytte tættere bånd imellem Slagelses erhvervs- og kulturliv.

Fonden håber således på, at kunne understøtte og udvikle musiklivet endnu mere, da det er en vigtigt del af Slagelse Kommune.

Dermed håber de også at kunne åbne op for nogle helt andre muligheder, så Slagelse Musikhus og Badeanstalt fremover kan tiltrække endnu flere besøgende og huse flere spændende arrangementer, kommer det fra formand Louise Lecanda.

 

Kilde: www.slagelse.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG