Læs

100 arbejdspladser flyttes ud af kommunen

100 arbejdspladser flyttes ud af kommunen

Når Skattecenter Korsør i 3. kvartal af 2018 lukker, så flyttes de 100 statslige medarbejdere også ud af kommunen.

Underdirektør i Skat, Per Jacobsen, kan bekræfte over for Sjællandske, at de næsten 100 medarbejdere flyttes til Næstved, Roskilde og Odense.

Jeg synes, at medarbejderne har taget beslutningen pænt. Her i første kvartal går vi i gang med det praktiske forhold til, hvor hver enkelt medarbejder skal flytte hen, siger Per Jacobsen.

Alle medarbejderne vil blive varslet flytningen med seks måneders tidsfrist – det der også svarer til medarbejdernes opsigelsesvarsel. Per Jacobsen forklarer, det er med udgangspunkt i en aftale med personaleorganisationerne.

Ny struktur

Odense var oprindeligt ikke med i flytteplanerne, men den store omlægning, der nu er gået i gang i det danske skattevæsen har inkluderet Odense som tilflyttersted.

Når planen er gennemført i 2021, vil Skat have i alt 8700 medarbejdere, hvilket er 1800 flere end i 2015.

Til sommer i år bliver det nuværende Skat erstattet af et nyt skattevæsen med syv faglige styrelser. Skat har tidligere meddelt, at den store omorganisering betyder, at mellem 1000 og 1400 medarbejdere skal flytte og skifte arbejdssted, hvilket altså også er tilfældet for de knap 100 i Korsør.

 

Kilde: SN.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG