Person afgået ved døden i brand

En 90-årig mand har i dag mistet livet i en brand i et hus på Bildsøvej i Kirke Stillinge. Det oplyser indsatsleder Michael Gravgaard til Sjællandske.

Hurtigt efter alarmen lød klokken 9.24 var brandvæsenet på adressen, hvor sort og meget kraftig røg væltede ud af huset og ind over vejen. Han beskriver en røg, så kraftig, at man ikke kunne se igennem den.

Da jeg ankommer, ligger der en livløs person ude på vejen. Og som jeg forstår det, er det en tilfældig forbipasserende, der har reddet husets beboer ud, siger indsatslederen.

Indsatslederen tilføjer også, at han ikke kunne få kontakt til den 90-årige mand, men at en ambulance kort efter ankom og straks tog sig af den livløse mand.

For at branden ikke skulle brede sig til nabohusene og tilstødende bebyggelser, måtte brandvæsenet tilkalde ekstra assistance. Efter 20 minutter lykkedes det således Slagelse Brand og Redning at få kontrol over ilden.

Hvorfor branden opstod er endnu uvist, det skal nu undersøges nærmere.

– Vi ved endnu ikke, hvordan branden er opstået, så nu skal huset undersøges af brandteknikere, siger Michael Gravgaard.

Alle husstande får varme via gas, og det første, brandmandskabet gjorde, var at afbryde gassen.

 

Kilde: SN.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG