22-årig dømt og udvist af boligselskab

I går kunne vi skrive, at en 22-årig fra lokalområdet var tiltalt for at have truet en vicevært med tæsk og vold. Nu har manden fået sin straf.

Tirsdag fik den 22-årige mand udvidet sin straffeattest, da han blev dømt skyldig i at have truet og afpresset en vicevært i Ringparken i Slagelse tilbage i oktober.

Dommen lyder på 7 månederes ubetinget fængsel, samt en betinget udvisning. Det vil sige, at manden risikerer udvisning, hvis han begår noget strafbart inden for to år. Det skyldes, han er tidligere straffet. Han modtog uden videre dommen.

Anklager Christina Lund Gregersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mener, at straffen er som den skal være.

Det er tilfredsstillende og sender et signal om, at almindelige mennesker skal kunne passe et arbejde uden at frygte for liv og helbred. Herudover er den betingede udvisning en løftet pegefinger, som viser, at den dømte er gået over stregen.

Vigtigt med støtte

Omtrent 15 kolleger, herunder blandt andet FOB-direktør Flemming Stenhøj Andersen var mødt op ved Retten i Næstved. Således var der ingen tvivl om, hvem støtten lå hos.

Det er vigtigt, at vi støtter. Der er ingen tvivl, at det er helt uacceptabelt, at man ikke kan gå på arbejde uden at blive udsat for sådan noget, lød det fra direktøren, der ikke har meget til overs for den dømte.

Direktøren vil på boligselskabets vegne og i samarbejde med advokater arbejde på, at den dømte bliver smidt ud af sit lejemål, og at der samtidig bliver indført zoneforbud.

Han håber, at denne episode og dom viser nogle andre, som måtte være på vej den gale vej, at de bør tænke sig om, inden de laver ballade.

 

Kilde: SN.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG