Læs

Flere BroBizz-bestillinger end nogensinde før

Flere BroBizz-bestillinger end nogensinde før

“Vores kunder har taget den nye Storebælt-rabat til sig. Vi har i december 2017 og nu her i starten af januar haft flere BroBizz-bestillinger end nogensinde før!”

Sådan tweeter Sund og Bælt den 5. januar 2018.

Således får Sund og Bælt op mod 1000 bestillinger – om dagen – på BroBizz efter prisnedsættelse på 35 kroner, der fandt sted ved årsskiftet.

73,46 procent af vores kunder betaler med en BroBizz. Det er det største antal siden broens åbning (i 1998, red.), fortæller chefen for betalingsanlægget i Sund og Bælt, Jens Kjær Nielsen, til TV 2.

Det betyder også, at man på Storebæltsbroen har sat rekord i andelen af folk, der har betalt broovergangen med sin BroBizz.

Optimisme at spore

Jens Kjær Nielsen forventer, at bestillingen af BroBizz vil ligge jævnt på 1000 bestillinger om dagen helt frem til påske. Først herefter vil man se bestillingerne stilne af. Til den tid vil Sund og Bælt have leveret BroBizz til mellem 80-90.000 kunder.

Konkret betyder prisnedsættelen, at overgang over Storebæltsbroen i personbil med BroBizz er faldet fra 228 kroner til 194 kroner. Det vil dog stadig koste 240 kroner, hvis man betaler kontant.

Man forventer at hæve rabatten med 25 % i 2023.

 

Kilde: TV2


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG