En diva kommer til Slagelse

Gustav Salinas, der i sin tid blev kendt for sin medvirken i diverse realityshows kommer til Slagelse den 10. januar 2018. Denne gang med en seriøs tilgang – Gustav er nu en succesfuld erhvervsdrivende fitnessentusiast.

Gustavs rejse har ikke været nem. Som kendt ansigt i realityverden har Gustav også set den grimme bagside. Han har været udsat for overfald, hate crimes og flere hadske kommentarer.

Gustavs erfaringer er nu blevet til et foredrag. Det hedder “F*uck Janteloven”, og med det har Gustav klare mål for foredraget.

Jeg vil lære jer, hvordan jeg har vendt modstand til succes, siger han om sit foredrag, der allerede er blevet taget godt imod rundt om i landet.

Til foredraget vil man opleve en ærlig Gustav, der fortæller om det hele, og vigtigst giver han publikum en kæmpe motivation til at udleve sine egne drømme. Med sin egen erfaring giver han råd til, hvordan man undgår at blive manipuleret med og styret af omverdenen.

Jeg brænder virkelig for det jeg laver, og jeg elsker at gøre en forskel for mennesker ved at motivere dem og få dem til at tro mere på sig selv.

Gustavs ukuelige styrke og tro på sig selv, har gjort ham stærkere og samtidigt lært ham at overkomme utallige udfordringer.

Sjov og seriøs

Publikum har allerede taget godt imod Gustav Salinas foredrag, der har været udsolgt flere steder.

Han giver det ekstra, og han er rigtig sjov, der var meget humor med.

Men det er ikke kun gak og løjer, en anden tilføjer, at han også har den seriøse side med i sit foredrag.

Der er lagt i kakkelovn til en lærerig aften, fyldt med motivation og fokus på selvkærlighed, når Gustav kan opleves i Slagelse Musikhus den 10. januar 2018 klokken 19:00.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG