Livet er fedt hos Mærk Efter

Nuvel – januar er for mange ens betydende med slankekure, vægttab, sund mad og et opgør med dårlige vaner. Vi får tudet ørene fulde af, hvad vi bør gøre for at opnå den mere eller mindre perfekte krop.

Vi har mærket efter og mon ikke størstedelen af os hos Mærk Efter hører til den kategori af danskere, der “godt kunne tåle at tabe sig 5-20 kilo”.

Hos Mærk Efter har vi alle vores mål, om det er at melde sig ind i fitness – og faktisk dukke op – eller at kunne gå armgang mere end 0 meter eller om det er at tabe sig 20 kilo, vi er alle hoppet med på bølgen.

Vores kundechef, Rikke, tager den dog lige skridtet ekstra, og har meldt sig som den frivillige i vores føljeton “Livet er fedt hos Mærk Efter”.

Tag godt imod Rikke

Rikke er 43 år, mor til tre og gift med Jan. Når Rikke ikke slår sine folder hos os, så bor hun i Roskilde – hun har derfor allerede afslået slankekure som “cykel dig slank” ved at tage cyklen til og fra arbejde (godt og vel 60 kilometer hver vej). Ellers er der frit slag.

Rikke vil blive præsenteret for forskellige tiltag i kampen om at tabe sig – og vi kan allerede afsløre, at nogle vil være mere alternative end andre.

Nu vejer jeg 83,3 kilo og mit mål er, at jeg skal tabe mig 20 kilo. Jeg går all in, for nu skal der ske noget, udtaler Rikke selv i forbindelse med vægttabsprojektet.

Ugentlig indvejning

I praksis kommer projektet til at forløbe sig sådan, at Rikke hver onsdag bliver vejet, og efterfølgende vil vi i samarbejde lave et skriv om, hvordan det går for Rikke, og hvilke tanker hun har gjort sig i den foreløbende uge.

Stay tuned.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG