Drop Louisiana besøg Kongegaarden

Fra den 6. januar til den 25. januar 2018 udstiller den autodidakte Thomas Kluge hidtil usete værker i Kongegaarden i Korsør.

Thomas Kluge er dansk portrætmaler, og har blandt andet portrætteret dronning Margrethe 2., kronprins Frederik og Anders Fogh Rasmussen, men også altertavlen i Store Magleby Kirke står maleren bag.

Thomas maler i en nyrealistisk og Rembrandt-agtig stil og benytter sig ofte af en dramatisk lyssætning i sine portrætter. Primært bruger Kluge fotografier som skitse.

“Mens vi venter”

På Thomas Kluges udstilling vil 30 af hans forskellige værker blive udstillet.

Værkerne er malet i min ungdom, og flere har ikke tidligere været udstillet, men bl.a. hængt hjemme hos min familie. Derfor giver udstillingen “Mens vi venter” en unik mulighed for at følge min kunstneriske udvikling, skriver han på sin blog på Mærk Efter.

Det er ikke helt tilfældigt, han har valgt at udstille på Kongegaarden i Korsør, da han har et særligt forhold til Korsør.

Jeg har valgt at vise begyndelsen af min kunstneriske færd, betyder meget for mig. Jeg bor i Korsør i byen, og det gør mig stolt og glad at udstille netop her, kommer det fra den glade kunstner.

Kluge som blogger

Hos Mærk Efter kan vi samtidig præsentere Thomas Kluge som en af vores bloggere. Kluge vil blogge om kunst, malerier og hvad der rører sig indenfor det kunstneriske felt.

Tag et kig på Thomas Kluges blog allerede nu: www.mærkefter.dk/thomas-kluge/


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG