År 2018 – hvad skal du nu?

Fik du ikke søgt ind på uddannelse inden tidsfristen? Og er du nu bange for, at du alligevel kommer til at savne lektier og undervisning? Fortvivl ej.

En række af kommunens uddannelsesinstitutioner har åbnet op for efteroptag, så du har stadig chancen for at komme tilbage på skolebænken.

Erhvervsakademi Sjælland melder alt udsolgt, men på Syddansk Universitet har du mulighed for at fordybe dig i blandt andet arabisk eller være mere teknisk på en af deres ingeniøruddannelser (i Odense). Det kan du læse mere om på Syddansk Universitets hjemmeside.

Professionshøjskolen Absalon udbyder også fortsat pladser, så hvis du altid har drømt om at læse til lærer eller tage deres administrationsbachelor, kan du slå til nu eller læse mere på Professionshøjskolen Absalons hjemmeside.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG