Læs

15-årig sigtet for at skyde fyrværkeri mod politie...

15-årig sigtet for at skyde fyrværkeri mod politiet

I løbet af nytårsaften er politi og brændvæsen blevet beskudt flere steder i Slagelse. Her er både en brandbil og en politipatrulje blevet beskudt med fyrværkeri.

I Nordbyen og på Byskov Allé var der ifølge politiet en del uroligheder i nattens løb på grund af fyrværkeri, der blev affyret uhensigtsmæssigt.

På Byskov Allé var det en 15-årig, der affyrede romerlys mod politiet, der var talstærkt tilstede på grund af andre uroligheder. Drengen blev anholdt klokken 01.02 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og vold mod tjenestemand.

Han blev afhørt og løsladt igen senere på natten. Han er fortsat sigtet i sagen.

Yderligere to andre blev anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Utryghed på grund af fyrværkeri

Politiet har haft flere udrykninger, fordi flere borgere har henvendt sig til politiet, da de var utrygge ved, at nogen affyrede fyrværkeri på alle andre måder end sikkerhedsforeskrifterne lyder.

– Vi er rykket ud flere steder, hvor nogen har fyret fyrværkeri af på uhensigtsmæssige måder, hvilket har gjort andre utrygge, siger vagtchef Anders Mikkelsen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

– Det kan været tilfælde, man lægger raketterne ned, eller fyrer dem op mod altaner. Det kan være rigtig farligt, og så er det rigtig utrygt for borgerne, fortsætter Anders Mikkelsen.

 

Kilde: TV2 ØST