Mærk Efters moderskib fylder år

MËRK Design og Innovation kan kippe med flaget i dag d. 2 januar og fejre 1 års fødselsdag!

Mërk Design og Innovation er initiativtager til vores onlineplatform MÆRK EFTER.

Mërk Design og Innovation har fra dag 1 skabt unikke målrettede løsninger, der bringer sine kunder til nye højder både digitalt og på print. Mërk har udviklet oplevelser til websites og shops, grafisk design samt effektiv markedsføring til små og mellemstore virksomheder.

Mërk er samtidig rådgivere, der ser ud i landskabet og afdækker de fantastiske muligheder for succes, som ligger lige til højrebenet. Den strategi har siden opstart i januar 2017 været en kæmpe succes. Mërk Design og Innovation er virkelig landet der, hvor behovet aldrig har været større.

Tankerne Mërk Design og Innovation gør sig

Innovation er det der binder alting sammen, det er evnen til at se ting eller noget på en anden eller en ny måde. Det er evnen til at skabe, det der ikke er. Innovation er alting, der er innovation i markedsføring, produktudviklingen, i systemer og rutiner, i medarbejdere, i fundament og branding og sidst men ikke mindst i en selv. Innovation handler om kreativitet alene og sammen. Det handler om forandring og nytænkning i alle leder og kanter.

MËRK Design og Innovation vil gerne innovere med sine kunder, udvikle sig sammen gennem nye platforme, digitale strategier, CSR-koncepter og alt det, der kan udvikle kundens forretning i fremtidens konkurrence, som bare bliver mere og mere udfordrende.

Mere Mërk

Mërk ønsker at inspirere bundlinjer positivt – og det kan du læse meget mere om på Mërks egen hjemmeside www.merkdesignstudio.dk.