Kager lige fra hjertet

Jeg er meget stolt over, at må være en af bloggerne på Mærk Efter – Jeg glæder mig rigtig meget til, at dele ud af mine erfaringer med bagning og søde sager – senere også lidt sund hverdagsmad.

Mit navn er Charlotte og jeg bor i Slagelse sammen med min mand Erik og min hund Molly. Jeg arbejder til hverdag som Optiker Assistent ved Profil Optik i Skælskør. Jeg er blevet mormor til en lille pige Philipa i august 2017, en kærlighed der ikke kan beskrives.

Min hverdag giver heldigvis mulighed for min passion bagning og madlavning.

Jeg har altid haft lyst til, at bage og har altid hjulpet til med bagning både hjemme, men også hos både hos min farmor og mormor. Jeg synes, at bagning var hyggeligt og det er virkelig en ting jeg hygger med – total afstressede at færdes i det søde univers.

Glæden er jo ikke mindre, når man kan byde familie, venner og kollegaer  på lækre kager. Har aldrig mødt en der bliver sur over at få kage eller søde sager – især hjemmebagt.

Jeg startede for alvor denne hobby i 2011 og elsker det.  Det er bare min passion af lave flotte kager, som selvfølgelig også skal smage godt. Min største passion er cupcakes, som bare er sådan en lille hyggelig kage, man kan gøre til helt sin egen.

Derfor har jeg lavet bloggen Charlottes Cupcake Bakery, så jeg kan dele mine kreationer med jer.

I starten pyntede jeg min kager og cupcakes meget med fondant, men tiden har lært mig, at smag er vigtigere end udseende, så derfor prøver jeg nu primært med naturlig pynt. Jeg har altid hjertet 100% med i mine kager.

Alt hvad jeg laver af kager, cupcake, konfekt og andet vil der være opskrifter på, så du selv kan gå i gang med bagningen. Du har selvfølgelig altid mulighed for at knytte en kommentar til indlægget eller skrive til mig via bloggen, hvis du har spørgsmål.

I 2013 blev jeg “tv-stjerne”, da jeg deltog i kageprogrammet Kagekampen på Kanal 5, som startede i september. Rigtig sjov og læreri oplevelse, men også meget hårdt og til tider stressende oplevelse. Alt foregår jo på tid, hvilket er meget anderledes fra ens eget køkken. Der styrer jeg 100% selv “slagets” gang.  Dog ikke en oplevelse jeg ville have været foruden og vil da også være klar til at gøre det igen.

Mit næste mål er en plads i Den STORE Bagedyst. Det er en drøm, som jeg håber en dag bliver til virkelighed, og måske drømmen kan udvikle sig til en lille Cupcake Café i byen!

Dette var bare en lille forsmag på hvem jeg er, og en ting er sikkert hold øje med siden, for jeg vil dele rigtig mange gode og inspirerende opskrifter med dig.

HUSK hver dag er KAGEDAG – bag med hjertet!

På et senere tidspunkt vil jeg også dele mine sunde hverdagsretter med dig fra Charlottes Madblog. Glæd dig.

På gensyn

Kagehilsner Charlotte


Relateret indlæg