Giver to +to fem?

Hvis du spørger en matematiker vil svaret selvfølgelig være nej (eller hvilken som helst anden, der bare kan en lille smule matematik😊 ). -men spørger du mig, er jeg faktisk tilbøjelig til at sige ja!

Det giver i hvert fald god mening i mit hoved lige nu, og hvorfor det gør, skal jeg nok komme ind på lige om lidt.

Først vil jeg dog lige præsentere mig selv helt kort. Jeg hedder Christina, er 31 år og driver webshoppen kalaskalas.dk. Aller vigtigst, er jeg mor til 2 bavianer og kone til Kristian. Vi bor på en gård sammen med mine forældre 6 km udenfor Slagelse. Derudover skal jeg til februar, i gang med at skrive mit speciale på et kandidatstudie omhandlende IT og læring.

Men hvordan kan jeg så få to+to til at blive fem? Det kan jeg fordi, at min webshop Kalas, er blevet en del af vores lille familie, også selvom det ikke er et menneske.

Vores familie tæller i alt fire mennesker, to voksne og to børn, som så mange andre familier, men for kort tid siden kom der en lille tilflytter ved navn Kalas. Kalas er ikke et menneske som os andre fire i familien, men deler dog samme adresse og på den måde synes jeg regnestykket går fint op 😊 

Kalas har for mig længe været en drøm, som lige om lidt bliver til virkelighed, når webshoppen åbner til januar 2018. Webshoppen kommer til at sælge tøj som du kan have på til fest, men som du også sagtens kan bruges til hverdag. Det handler blot om, hvordan du styler tøjet. Alt det og meget andet vil jeg kaste efter dig her på domænet.

Drømmen om en webshop har spiret i mig siden jeg for første gang var på barsel for fem år siden, drømmen blev dog ikke til mere, fordi jeg fik job og sidenhen startede på kandidatstudie. Tankerne om en webshop har derfor været begravet lidt, men blev dog vakt til live igen, da jeg endnu en gang har været på barsel. Hvis ikke det skulle være nu, så vidste jeg med mig selv, at det aldrig ville blive til noget. -og jeg vil ikke sidde tilbage og fortryde at jeg ikke gjorde det, når det måske er for sent.

Så nu! Nu bliver to+to til fem, og det er en rejse jeg glæder mig så meget til.

Her på siden vil jeg skrive om tøj (selvfølgelig), men også om livet som mor kombineret med livet som selvstændig. Det glæder jeg mig til at indvie jer i.