Læs

Morgenmadshack: bananpandekager med havregryn, æg ...

Morgenmadshack: bananpandekager med havregryn, æg og kanel

Så mødre! Hvis ikke I allerede kender denne opskrift, så er det nu, I skal læse med. Denne opskrift er på ingen måde besværlig, tidskrævende eller innovativ. Men fungerer, det gør den sgu!

Opskriften svarer ca til 6 små bananpandekager, og det passer nogenlunde med hvad mine drenge spiser til morgenmad. Det tager 15 minutter fra start til der er serveret, og de kan gemmes i køleskabet hvis der er rester (det er der aldrig herhjemme, men I ved hvad jeg mener)

Bananpandekagerne er sunde, mættende og smager usundt pga. sukret fra bananen og det lille drys kanel. Man kan også med fordel skifte kanel ud med vanillepulver.

 

Du skal bruge:

1 overmoden banan (jo mere brun og sukret, jo bedre!)

2 æg

1/2-1 dl havregryn alt efter hvor meget “bid” du vil have

Et drys kanel

smør/kokosolie til stegning.

 

Sådan gør du:

  1. mos overmoden banan
  2. bland sammen med de andre ingredienser
  3. steg på begge sider til de er gyldne

Seriøst, that’s it. Lækre, lune bananpandekager til morgenmad. De er geniale til små børn, der er begyndt at spise fast føde, men så sandelig også til de større børn – også i madpakken.

Opskriften er så latterlig nem, at det næsten føles dumt at dele den. På den anden side ville det også være dumt at lade være.

Velbekomme!